Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

backstage VideoClip - Sakis Rouvas - This is our night



Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα πρωινά γυρίσματα για το βίντεο κλιπ, στην σουίτα του "King George"
@@@@
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "This is our night"!
Μετά από σχεδόν ένα 24ωρο γυρισμάτων, ολοκληρώθηκε το βίντεο κλιπ του "This is our night" ! Ο πρωταγωνιστής, Σάκης Ρουβάς, οι στενοί συνεργάτες του, Φωκάς Ευαγγελινός-Δημήτρης Κοντόπουλος, αλλά και ολόκληρο το επιτελείο της Ουκρανής σκηνοθέτριας, Katya Tsarik και της ΕΡΤ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να οπτικοποιηθεί η φετινή ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.
Εντυπωσιακά αθηναϊκά σκηνικά, πανέμορφα τοπία, χρώμα και φυσικά πολύ κέφι και εκρηκτικά χορευτικά συνθέτουν τις εικόνες που αποτύπωσε στο φιλμ, η νεαρή Ουκρανή σκηνοθέτρια, που δηλώνει -στην κάμερα του eurovision.ert.gr-ενθουσιασμένη με τον επαγγελματισμό και τις ικανότητες του Σάκη Ρουβά. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν σε γνωστό κλαμπ, με εντυπωσιακά χορευτικά και ενθουσιώδη συμμετοχή του κόσμου.

Η τελική επεξεργασία του βίντεο κλιπ θα διαρκέσει 2-3 ημέρες και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο να το απολαύσει το κοινό ολόκληρης της Ευρώπης, σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση από το eurovision.ert.gr ! Εδώ, μπορείτε να δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα του "This is our night".

1 σχόλιο:

  1. Σάκη μου μην στενοχωριέσαι.εισαι πρωτος και χωρις την γιουροβιζιον.οι κερκυραιοι δεν μασαμε ετσι?να χαιρεσαι την γυναικα σου και την κορουλα σου.αυτη ειναι το πρωτο βραβειο για σενα!!μια συμπατριωτισα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Please do not include any trademarks in your comments, as I will have to delete them. Trademarks that allowed, is Eurovision and all TV broadcasters taking part on it.