Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Rouvas in Berlin Pictures - Φωτογραφίες από την παρουσίαση του ελληνικού ταγουδιού με το Σάκη Ρουβά στο Βερολίνο

Ξεσήκωσε την έκθεση στο Βερολίνο ο Σάκης στις 14 Μαρτίου 2009 ! (Eurovision 2009 Greece promo tour)
Εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι που βρέθηκαν στην έκθεση αποθέωσαν τον Σάκη Ρουβά που τραγούδησε το "This is our night" αλλά και... μερικές δικές του επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια που ο Ρουβάς ,πολύς κόσμος από όλα τα περίπτερα της διεθνούς εκθέσεως μαζεύτηκε στο ελληνικό για να δει και να αποθεώσει τον Έλληνα τραγουδιστή. Μετά από απαίτηση όλου του κοινού, που πλέον ασχολιόταν μόνο με το περίπτερο του ΕΟΤ , ο Σάκης Ρουβάς είπε για δεύτερη φορά το "this is our night" και δημιούργησε πραγματικό πανικό!

Αυτό εκθείασε με δηλώσεις του και ο Υπουργός τουριστικής ανάπτυξης που δήλωσε σχετικά : «Τουρισμός σημαινει λάμψη, σημαίνει πολιτισμός, τεχνη, σύγχρονη Ελλάδα και γιουροβίζιον, αφού αυτός ο διαγωνισμός έχει κατακλύσει την ευρώπη. Δεν μπορεί λοιπον να υπαρξει μια τουριστικη εκθεση και ένα promotion της Ελλάδας χωρίς την παρουσία αυτου που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, δηλαδη το Σάκη Ρουβά. Είδατε τι έγινε. Παρέλυσε όλη η έκθεση, παρέλυσαν όλα τα περίπτερα, όλων των κρατών για να δουν τον Σάκη Ρουβά».

Ρουβάς : "Το ελληνικό περίπτερο έκλεψε όλα τα βλέμματα"

Ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες ομογενείς για την υποστήριξη τους σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Για το ελληνικό περίπτερο δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι έχει κλέψει τα βλέμματα. Βλέπω τα γύρω περίπτερα να είναι ψιλοάδεια, πρέπει όλος ο κόσμος να έχει μαζευτεί στο ελληνικό! Είναι μεγάλη τιμή για μένα να μπορώ να επικοινωνώ την ομορφιά και τον ενθουσιασμό που έχει όλος ο κόσμος για την Ελλάδα και αυτό το αντιλαμβάνομαι όπου και να βρίσκομαι ότι η Ελλάδα είναι μοναδικός προορισμός. Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι ο πιο αγαπημένος προορισμός για διακοπές όλης της Ευρώπης».
---------------------------
Sakis Rouvas in Berlin for the Eurovision 2009 Greece promo tour.











Πηγή κειμένου : ΕΡΤ (Λάμπρος Κωνσταντάρας)
Φωτογραφίες - Pictures : qnibert00

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Please do not include any trademarks in your comments, as I will have to delete them. Trademarks that allowed, is Eurovision and all TV broadcasters taking part on it.