Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Το τουρκικό κρατικό κανάλι TRT αρνείται τη μετάδοση του νέου βίντεο κλιπ της Χαντισε - TRT refuses broadcast of new Hadise videoclip


Γιατί άραγε το νέο βίντεο κλιπ της Χαντισε που κυκλοφόρησε πριν 2 μέρες στο διαδίκτυο είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση και με θολή εικόνα?
Διαβάστε την απάντηση παρακάτω...
Μπορεί το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Dum Tek Tek", με το οποίο θα διαγωνισθεί στη Eurovision η Χαντισε, να ξεσήκωσε τους Τούρκους με το ρυθμό και τα χορευτικά της τραγουδίστριας, δε συνέβη όμως το ίδιο και με τους ιθύνοντες του κρατικού καναλιού TRT.

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού δικτύου, οι οποίοι είχαν επιλέξει την Χαντισε για την Εurovision, βρήκαν πολύ «σέξυ και προκλητικό» το συγκεκριμένο κλιπ και μέχρι στιγμής δεν το μεταδίδουν.

Ήδη ζήτησαν να γίνει μοντάζ σε πολλά σημεία του βιντεοκλίπ. Όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής, που σοκαρίστηκαν με την αντίδραση του κρατικού δικτύου το οποίο ελέγχεται από τους ανθρώπους του Ερντογάν, δεν θέλουν να «κόψουν» τίποτα.

Η Χαντισε δεν έχει αντιδράσει ακόμα, όμως σε συνέντευξη της, την εποχή που αναλάμβανε το ρόλο της εκπροσώπου της Τουρκίας για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, είχε δηλώσει: «Φοβόμουν πως δεν θα αρέσουν τα ρούχα που φοράω. Σκεφτόμουν ότι θα τα βρουν προκλητικά. Όμως δεν μου είπαν τίποτα. Καλύτερα, γιατί αν μου έλεγαν κάτι, τότε δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία».
Το τραγούδι μπορεί να μην μεταδόθηκε από το TRT, ήδη όμως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε χαμηλή ανάλυση καλή ίσως για την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου αλλά η εικόνα είναι πολύ θολή για την οθόνη ενός λάπτοπ ή υπολογιστή.

Στο κανάλι στο EurovisionGR θα ανέβει πάντως, μόλις προβληθεί η τελική μορφή του βίντεο κλιπ.
Δείτε τα βίντεο της Χαντισε στα παρακάτω λινκ:
- Hadise - Dum Tek Tek - LIVE - 13 March 2009 - Belgium - eurovision 2009 TURKEY - HQ STEREO
- HADISE - Düm Tek Tek - LIVE in GREECE -Eurovision 2009 Turkey - HQ+STEREO

- HADISE - DUM TEK TEK - EUROVISION 2009 TURKEY - HQ STEREO

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Please do not include any trademarks in your comments, as I will have to delete them. Trademarks that allowed, is Eurovision and all TV broadcasters taking part on it.