Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Πόλεμος στο Σάκη Ρουβά από Σταμάτη Μαλέλη


Ο πόλεμος στο Σάκη Ρουβά μόλις άρχισε και επίσημα από τον Σταμάτη Μαλέλη, που πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής του Πασόκ,... όπως ακούσαμε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Οπως θα δείτε στο βίντεο και θα κρίνετε, ενώ ο Ρουβάς παραχώρησε συνέντευξη στο Star channel και συγκεκριμένα στην Ελεονώρα Μελέτη, η συνέντευξη χρησιμοποιήθηκε για να κοπεί με τρόπο ώστε να εξαπολύσουν κοροϊδευτικά σχόλια στο Σάκη, ακόμα και στην οικογένεια του.

Σημειωτέον ότι o Σταμάτης Μαλέλης πριν λίγο καιρό όχι μόνο προσέλαβε το (κατά τον ίδιο) γυναικείο πρότυπο Πετρούλα Κωστίδου για να λέει το σημαντικό για την ασφάλεια του κόσμου δελτίο καιρού, αλλά της έκλεισε 4-ετές συμβόλαιο με το Star channel, και για του λόγου το αληθές το άρθρο του ΛΟΙΠΟΝ παρακάτω:
"Πετρούλα... η χαρά, η ελπίδα και το μέλλον του Star"

3 σχόλια:

  1. atsoubalos k parafwnos rhtoras!!!!!!!axaxaxaxaxa kala lene!!!!!!!!!!!!o sakhs eine gia ta baza.."9a plimirisei h plash rouvitses!!" x0x0x0x0 kalooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pw pw exw dakrusei ap to gelio...ax...mercyy..."sto xoro tou isaia vima dn skabazw gri..k zitaw xorografo pws xoreute na vrei!!!!!!!!!!!!" axaxaxaxaxa pwww re 9eikoooo!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ειναι αυτα που βλέπω ρε?? Ποσο σκατάδες μπορει να ειναι τα ατομα του Star channel? Μηπως πρεπει να τους πανε μαζικα στο Δαφνί? Πίσσα και πούπουλα σε ολοκληρο το σταθμό της πεντάρας! Στο πούστη το Μαλέλη και ολη τη κακή φάρα!!! Κάθαρση απο τη σκουπιδοτηλεόραση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Βρωμιάρηδες και άχρηστοι του εμετοκάναλου Star.. Θα σας πατήσουμε κάτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Please do not include any trademarks in your comments, as I will have to delete them. Trademarks that allowed, is Eurovision and all TV broadcasters taking part on it.